İstanbul okulun ilk gününe trafikle başladı

Okulların başlaması ve bayram tatilinin ardından haftanın ilk günü, İstanbul güne trafikle başladı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde sabahın erken saatlerinde servislerin de trafiğe katılması ile birlikte trafik oluştu. Okulların ilk...

banner279
19 Eylül 2016 Pazartesi 07:52
İstanbul okulun ilk gününe trafikle başladı
Okulların başlaması ve bayram tatilinin ardından haftanın ilk günü, İstanbul güne trafikle başladı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde sabahın erken saatlerinde servislerin de trafiğe katılması ile birlikte trafik oluştu.
Okulların ilk günü servislerin de yola çıkması ile sabahın erken saatlerinde trafik oluşmaya başladı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde oluşan trafik, Mecidiyeköy’e kadar E-5 karayolu üzerinde araç kuyruğunun oluşmasına neden oldu. Sabahın erken saatlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı otobüslerin ücretsiz olmasına rağmen fazla yoğun olmadığı görüldü. Sabah saat 07.00 sıralarında Zincirlikuyu metrobüs duraklarının sakin olduğu göze çarparken, E-5 karayolunu kullanan araçlar ise trafikte kuyruk oluşturdu. Sürücüler, “Şuan benim karşıda olmam lazım. Okul servisi almam lazım. Ama trafikte bekliyoruz” dedi.
(İHA)

Son Güncelleme: 20.09.2016 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287