İşte Kanal İstanbul'un Güzergahı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Cumhurbaşkanı tarafından 2011 yılında açıklanan ve kamuoyunda 'çılgın proje' olarak bilinen Kanal İstanbul Projesi'nde ki son durumu açıkladı.

banner279
15 Ocak 2018 Pazartesi 10:17
İşte Kanal İstanbul'un Güzergahı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet ArslanCumhurbaşkanı tarafından 2011 yılında açıklanan ve kamuoyunda 'çılgın proje' olarak bilinen Kanal İstanbul Projesi'nde ki son durumu açıkladı. Ahmet Arslan'ın açıklamasına göre Küçükçekmece-Sazlıdere-Durusu koridroru Kanal İstanbul projesinin yolu olarak tespit edildi. Kamulaştırma gibi etkenler çerçevesinde 5 farklı güzergah üzerinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı.Güzergah, Küçükçekmece-Sazlıdere-Durusu hattı yaklaşık 45 kilometrelik bir alan olarak belirlendi. 3. havalimanına göre konumu Küçükçekmece'den girişi olarak belirlendiğini de ekledi. 

Son Güncelleme: 15.01.2018 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287