İşte THY’nin yeni reklam filmi: Ünlü oyuncu seslendirdi

Türk Hava Yolları (THY), yeni reklam filmi "Bu Yolculukta Beraberiz"i sosyal medyada yayınladı. Türkiye’nin milli dayanışma gücüne vurgu yapılan ve THY uçaklarının taşıdığı Türk bayrağının en değerli hazine olduğu dikkat çekilen filmi, ünlü oyuncu Engin Altandüzyatan seslendirdi.HABER 24

banner279
20 Mart 2017 Pazartesi 18:41

Türk Hava Yolları (THY), yeni reklam filmi "Bu Yolculukta Beraberiz"i sosyal medyada yayınladı. Türkiye’nin milli dayanışma gücüne vurgu yapılan ve THY uçaklarının taşıdığı Türk bayrağının en değerli hazine olduğu dikkat çekilen filmi, ünlü oyuncu Engin Altandüzyatan seslendirdi.

THY’nin yeni reklam filmi "Bu Yolculukta Beraberiz" sosyal medya üzerinden yayınlanmaya başladı. Önümüzdeki günlerde televizyonlarda da yayına girecek reklam filminde Türkiye’nin milli dayanışma gücüne vurgu yapılıyor.

Çekimleri Mullen Lowe İstanbul ile birlikte tamamlanan reklam filmi, temas ettiği her detayla, Türkiye’nin dünyada benzeri bulunmayan milli dayanışma gücünü izleyicisine yoğun bir şekilde hissettiriyor. Genel anlamda, ülke olarak aydınlık bir geleceğe ve umut dolu yarınlara doğru emin adımlarla ilerleyişin mesajını veren film, taşıdığımız bayrağın en değerli hazinemiz olduğunun altını çiziyor.

“TÜRKİYE OLARAK BİZ GÜÇLENDİKÇE, TÜM GÜÇLÜKLERİN ZAYIFLAYACAĞINA İNANIYORUZ”

Ünlü oyuncu ünlü oyuncu Engin Altandüzyatan’ın seslendirdiği reklam filmiyle ilgili yorumlarını belirten Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, “Bugün dünyanın 120 ülkesindeki 296 destinasyonda bayrağımızı büyük bir gururla taşıyor olmak, bizim için tarifi mümkün olmayan bir onur. Bu büyük motivasyonla giderek daha da güçleniyor, dünya üzerinde şanlı Türk bayrağını uçurmadığımız hiçbir nokta kalmasın istiyoruz. Değerlerimize olan bağlılığımızla daha da büyüdüğümüz, milletçe bütün olduğumuz takdirde, bizler için hiçbir şeyin zor olmayacağı bilincinden hareketle; Türkiye olarak biz güçlendikçe, tüm güçlüklerin zayıflayacağına inanıyoruz” dedi.

Çekimleri, Atatürk Havalimanı yeni hangardaki Airbus A321 tipi uçakta gerçekleştirilen filmin çekim etabında, 80 kişilik kayıt ekibi ve 75 kişilik oyuncu ekibi görev aldı. Çekimlerin devamında yapım aşaması iki hafta süren filmde yer alan Airbus A321 tipi uçağın modellemesi üzerinde özel olarak çalışıldı. 68 saniye ile yayınlanacak filmin yönetmen koltuğunda ise Mehmet Kurtuluş yaptı.

(Tuncer Cengiz /İHA)

Son Güncelleme: 20.03.2017 21:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287