İzmir'de iskelenin çökmesi sonucu ölen işçi ardında kalbi delik kız çocuğu bıraktı

İzmir’de dış cephe çalışması sırasında iskelenin çökmesi sonucu 10. kattan düşerek yaşamını yitiren üç işçiden biri olan 40 yaşındaki Ercan Özkaya, son yolculuğuna uğurlandı. Talihsiz işçi ardında 16 yaşında bir oğlan, kalbi...

banner279
14 Ağustos 2016 Pazar 15:10
İzmir'de iskelenin çökmesi sonucu ölen işçi ardında kalbi delik kız çocuğu bıraktı

İzmir’de dış cephe çalışması sırasında iskelenin çökmesi sonucu 10. kattan düşerek yaşamını yitiren üç işçiden biri olan 40 yaşındaki Ercan Özkaya, son yolculuğuna uğurlandı. Talihsiz işçi ardında 16 yaşında bir oğlan, kalbi delik 9 aylık bir kız çocuğu ve gözü yaşlı bir eş bıraktı.
Dün sabah saatlerinde İzmir Bornova’da dış cephe çalışması yapan işçiler Ercan Özkaya (40), Zihni Bayburt (58) ve Arif Gül (48), iskelenin çökmesi sonucu 10’uncu kattan düşerek olay yerinde hayatını kaybetti. İki işçi ise kalp mesajıyla hayata döndü.
Hayatını kaybeden işçilerden Ercan Özkaya, bugün Bayraklı ilçesinde bulunan Yeşil Ulu Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Doğançay Mezarlığına defnedildi.

Kalbi delik kızının tedavisi için çalışıyordu
4 yıl önce belediyede temizlik işçisi olarak çalışan Özkaya’nın 4 yıldır sürekli bir işinin olmadığı, 5 ay önce de inşaatlarda çalışmaya başladığı öğrenildi. Özkaya’nın cenaze namazına katılan kardeşleri ve 38 yaşındaki eşi Selma Özkaya tabutun başında gözyaşlarına boğulurken, talihsiz işçi ardında Doğukan adında 16 yaşında bir oğlan ve kalbi delik 9 aylık bir kız çocuğu bıraktı. Olanlardan habersiz yakınlarının kucağında oturan 9 aylık Elif Mina’nın 1 yaşını doldurduktan sonra ameliyat edilip edilmeyeceğinin anlaşılacağı, Ercan Özkaya’nın da kızının tedavi masrafları için şimdiden para biriktirmeye çalıştığı öğrenildi.
Öte yandan Özkaya’nın yaşadığı mahalledeki esnafların camlarına ölen işçilerinin fotoğraflarını astığı ve işçiler için "Kardeş" yazdıkları görüldü.
(İHA)

Son Güncelleme: 14.08.2016 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287