Kaçan boğalar şehri birbirine kattı

Rize’de sahiplerinin elinden kaçan iki kurbanlık boğa şehri birbirine kattı. Rize şehir merkezinde aynı kamyonetin kasasında bulunan iki boğa, indirilmek istendikleri sırada sahiplerinin elinden kurtulup şehrin en işlek caddesi olan Atatürk...

banner279
09 Eylül 2016 Cuma 20:43
Kaçan boğalar şehri birbirine kattı
Rize’de sahiplerinin elinden kaçan iki kurbanlık boğa şehri birbirine kattı.
Rize şehir merkezinde aynı kamyonetin kasasında bulunan iki boğa, indirilmek istendikleri sırada sahiplerinin elinden kurtulup şehrin en işlek caddesi olan Atatürk Caddesi’ne girdi. İş yerlerine giren, caddelerde koşan boğalar, bayram alışverişine çıkan vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Boğalardan biri kısa sürede yakalanırken, diğeri ise sahiplerini bir hayli uğraştırdı. Bir türlü yakalanamayan boğa, Rize Belediyesi ekipleri tarafından iğne ile uyutularak yakalandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287