Kara geceyi böyle duyurdular

Gaziantep’te 51 kişinin öldüğü, 69 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısını yerel gazeteler siyah zemin üzerinde yaptıkları baskı ile duyurdu.Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Beybahçe Mahallesi’nde Besna ve Nurettin Akdoğan çiftinin...

banner279
22 Ağustos 2016 Pazartesi 11:15
Kara geceyi böyle duyurdular

Gaziantep’te 51 kişinin öldüğü, 69 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısını yerel gazeteler siyah zemin üzerinde yaptıkları baskı ile duyurdu.
Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Beybahçe Mahallesi’nde Besna ve Nurettin Akdoğan çiftinin düğününde gerçekleşen bombalı terör saldırısı, Gaziantep’teki yerel gazetelerin birinci sayfalarında yer aldı. Siyah zeminle haberi okuyucuya duyuran gazetelerden bazıları Türk bayrağı, bazıları ise acıyı anlatan fotoğraflarla, bölge insanına baş sağlığı diledi.
Şehrin ’gazi’ unvanına da vurgu yapılan yayınlarda, terörün bölge insanını teslim alamayacağı da belirtildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 22.08.2016 13:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287