Karkamış sınırında 25 kontrollü patlama

Gaziantep’in Karkamış ilçesine yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta DAEŞ’in döşeği mayınlar güvenlik güçleri tarafından kontrollü olarak patlatılıyor.Fırat Kalkanı Harekatı’nın 10’uncu gününde zaman zaman hareketli saatler yaşanıyor....

banner279
02 Eylül 2016 Cuma 11:25
Karkamış sınırında 25 kontrollü patlama

Gaziantep’in Karkamış ilçesine yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta DAEŞ’in döşeği mayınlar güvenlik güçleri tarafından kontrollü olarak patlatılıyor.
Fırat Kalkanı Harekatı’nın 10’uncu gününde zaman zaman hareketli saatler yaşanıyor. DAEŞ militanları tarafından sınıra tuzaklanan mayınlar güvenlik güçleri tarafından birer birer imha ediliyor. Karkamış-Cerablus sınırında sabah saatlerinde 25 kontrollü patlama meydana geldiği gözlemlendi. Karkamış ilçe merkezinde ve sınırdaki mahallelerde ise vatandaşlar günlük yaşamlarını sürdürmeye devam ederken bölgede hayat da normale döndü.
Öte yandan, Cerablus bölgesinden getirilen bir obüs, Soylu Mahallesi’ndeki askeri birliğe sevk edildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 02.09.2016 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287