Kars’ta etkili olan yağmur hayatı durma noktasına getirdi

Kars’ta öğleden sonra etkili olan yağmur, fırtına ve dolu hayatı felç etti. Kentte cadde ve sokaklar sular altına kalırken, çok sayıda iş yerini su bastı. Kars’ta saat 16.00 sıralarında başlayan yağmur, ardından fırtına ve dolu ile...

banner279
17 Ağustos 2016 Çarşamba 18:06

Kars’ta öğleden sonra etkili olan yağmur, fırtına ve dolu hayatı felç etti. Kentte cadde ve sokaklar sular altına kalırken, çok sayıda iş yerini su bastı.
Kars’ta saat 16.00 sıralarında başlayan yağmur, ardından fırtına ve dolu ile birlikte hayatı durma noktasında getirdi. Fırtınanın etkisiyle bir binanın camları kırılarak caddeye düştü. Yağmur ve fırtınanın şiddetiyle caddeler nehirlere dönüştü. Fırtınanın şiddetiyle kafelerin sandalyeleri caddelere savruldu. Çok sayıda iş yerine sular dolarken, vatandaşlar ise kısa süreli panik yaşadı.
Yağışlı havanın gece de etkili olması beklenirken, yetkililer sele karşı vatandaşları uyardı.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.08.2016 18:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280