Kocaeli Gebze halkı aşılamada birlik mesajı veriyor!

Kocaeli genelinde anlık ve tüm zamanlı en çok aşı yapılan nokta olan Gebze Fatih Devlet Hastanesi aşı servisinde gün boyu yaşanan yoğunluk Gebzeli vatandaşların aşıya ilgili olduğunu gözler önüne seriyor.

banner279
11 Ağustos 2021 Çarşamba 19:37
Kocaeli Gebze halkı aşılamada birlik mesajı veriyor!

Gebze Devlet Hastanesinde 11 Ağustos 2021 bugün 3120 kişi Biontech, 340 kişi Sinovac aşısı olduğu öğrenilirken toplam bugün aşı randevu sayısının 1300 olduğu öğrenildi.

Kocaeli genelinde en yoğun aşı yapılan Gebze Fatih Devlet Hastanesi İlimizin maviye dönüşmesinde büyük katkı sağlayacaktır.

Tek temennimiz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sosyal medya paylaşımlarında İlimizi maviye geçen iller arasında paylaşmasıdır.

Kocaeli olarak, ülke olarak haritamızın maviye dönüşmesi hepimizi mutlu edecektir.

Amaç ortak olunca yoğunluk mutluluk veriyor!

Gebze Fatih Devlet Hastanesi aşı servisinde gün boyu yoğun aşılamadan kaynaklı zaman zaman kuyruk oluşsa da koronavirüs’ü el birliğiyle mücadele ederek yeneceğimizin bilincinde olan Gebzeli duyarlı vatandaşlar uyum içinde sağlık personellerine de destek oluyorlar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287