Orman Genel Müdürlüğü 5 bin işçi alacak!

Orman Genel Müdürlüğü, geçici görevlendirmek üzere 5 bin kişiye istihdam sağlayacak

banner279
07 Nisan 2022 Perşembe 12:14
Orman Genel Müdürlüğü 5 bin işçi alacak!

Orman Genel Müdürlüğü aralarında ormancı, itfaiyeci, aşçı, fidanlık işçileri ve bahçıvanlar, işletme elektronik bakımcısı olmak üzere 5 bin geçici işçi alacak yapılan duyuruya göre; taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere Diğer Orman İşçisi pozisyonunda 3937, İtfaiyeci pozisyonunda 500, Aşçı pozisyonunda 280, Diğer Fidanlık İşçileri ve Bahçıvanlar pozisyonunda 183 ve İşletme Elektronik Bakımcısı pozisyonunda 100 olmak üzere toplamda 5000 işçi alınacağını duyurdu. Adaylar sözlü ve uygulamalı sınav üzerinden belirlenecek. En son ise kura yöntemi ile isimlerin belirleneceği duyuruldu.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN
Açık iş ilanları 11-15/04/2022 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanacak olup ilanda belirtilen şartları taşıyan adaylar ilan süresince başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden yapacak. Orman Genel Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda Kocaeli’de de eleman alınacak. Kocaeli için 56 orman işçisi, 5 itfaiyeci, 3 aşçı olmak üzere toplam 64 eleman alınacağı duyuruldu. Ayrıca tüm illerde de yine farklı bölümlerde de eleman alınacak. Başvuruda bulunmak isteyenler için genel şartlar belirlenirken, diğer bölümler için de ayrıca şartlar belirlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287