Özel okullara çok sert uyarı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Özel okulların bütün sınıflarda öğrencilerini almasıyla ilgili flaş bir açıklama yaparak uyardı.

banner279
22 Eylül 2020 Salı 15:46
Özel okullara çok sert uyarı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Özel okulların bütün sınıflarda öğrencilerini almasıyla ilgili flaş bir açıklama yaparak uyardı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Özel okulların bütün sınıflarda öğrencilerini almasıyla ilgili birtakım haberler bize de ulaşıyor. Çok net olarak bir şeyi belirtmek isterim. Bununla ilgili bütün takipler yapılıyor. Derhal soruşturma açılması ve bu durumlarla ilgili yaptırımların hayata geçirilmesi söz konusu" dedi.

Bakan Selçuk, bazı özel okulların bütün kademelerindeki öğrencileri okullara çağırdığıyla ilgili ise "Özel okulların bütün sınıflarda öğrencilerini almasıyla ilgili birtakım haberler bize de ulaşıyor. Çok net olarak bir şeyi belirtmek isterim. Bununla ilgili bütün takipler yapılıyor. Derhal soruşturma açılması ve bu durumlarla ilgili yaptırımların hayata geçirilmesi söz konusu. Bu ulusal düzeyde alınan bir karar. Kısmı de olsa bu karara uymayan okullarımız varsa gereken tedbirler alınarak cezalar verilir. Bu cezalar kurumlarla ilgili bir konu" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280