Roketin atıldığı bölge vuruluyor !

Türk Silahlı Kuvvetleri, roket mermisinin atıldığı DEAŞ mevzilerini fırtına obüsleri ve çok namlulu roket atar bataryalarıyla ateş altına aldı.TSK’dan yapılan açıklamada, bugün terör örgütü DEAŞ kontrolündeki bir bölgeden Kilis’e...

banner279
22 Eylül 2016 Perşembe 16:01
Türk Silahlı Kuvvetleri, roket mermisinin atıldığı DEAŞ mevzilerini fırtına obüsleri ve çok namlulu roket atar bataryalarıyla ateş altına aldı.
TSK’dan yapılan açıklamada, bugün terör örgütü DEAŞ kontrolündeki bir bölgeden Kilis’e 1 adet roket atıldığı belirtilerek, "Bölgede konuşlu olan ANTPQ-36 hedef tespit radarıyla roketin atıldığı bölgedeki DEAŞ silah mevzii tespit edilmiş ve sınırımızda konuşlu ateş destek vasıtalarımızla (Fırtına obüsleri ve Çok Namlulu Roket Atar (ÇNRA) Bataryasıyla) ateş altına alınmaya başlanmıştır" denildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 22.09.2016 19:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287