Sayıştay’da 108 kişi görevden uzaklaştırıldı

Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Sayıştay mensuplarından FETÖ/PDY terör örgütüyle iltisaklı olduğu değerlendirilen 108 kişi hakkında disiplin soruşturması başlatıldığını, ayrıca soruşturmanın gereği bakımından görevi başında...

banner279
22 Temmuz 2016 Cuma 17:57
Sayıştay’da 108 kişi görevden uzaklaştırıldı
Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Sayıştay mensuplarından FETÖ/PDY terör örgütüyle iltisaklı olduğu değerlendirilen 108 kişi hakkında disiplin soruşturması başlatıldığını, ayrıca soruşturmanın gereği bakımından görevi başında bulunmasında sakınca görülen söz konusu personelin görevlerinden uzaklaştırıldığını bildirdi.
Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş yaptığı yazılı açıklamada, “15 Temmuz 2016 tarihinde yasa dışı FETÖ/PDY terör örgütü tarafından demokratik hukuk düzenine, milli iradeye ve devletimize ve karşı gerçekleştirilen hain darbe girişimi, aziz milletimizin sağduyulu ve kararlı duruşu ile güvenlik kuvvetlerimizin fedakar çabaları sayesinde akamete uğramıştır. Bu terör örgütü ile iltisaklı olduğu değerlendirilen Sayıştay mensuplarından 108 kişi hakkında disiplin soruşturması başlatılmış, ayrıca soruşturmanın gereği bakımından görevi başında bulunmasında sakınca görülen söz konusu personel görevlerinden uzaklaştırılmıştır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287