Şehidin 15 Temmuz paylaşımı dikkat çekti

Van Çaldıran’da bölücü terör örgütü üyeleri ile girilen silahlı çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Gökhan Şengül’ün, hain darbe girişiminin ertesi gününde sosyal medya hesabından FETÖ’cü hainlere tokat niteliğinde bir paylaşımda...

banner279
03 Eylül 2016 Cumartesi 10:04
Şehidin 15 Temmuz paylaşımı dikkat çekti

Van Çaldıran’da bölücü terör örgütü üyeleri ile girilen silahlı çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Gökhan Şengül’ün, hain darbe girişiminin ertesi gününde sosyal medya hesabından FETÖ’cü hainlere tokat niteliğinde bir paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı.
Şehit Şengül’ün, 15 Temmuz’da Fettullahçı Terör Örgütü’ne üye askerler tarafından gerçekleştirilen ve geri püskürtülen darbe girişiminin ertesi günün olan 16 Temmuz’da hainlere karşı tokat gibi bir paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı. Yaklaşık 5 yıllık asker olan Şengül’ün paylaşımında şu ifadelere yer verdiği görüldü:
“Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve mensubu olduğum Jandarma Genel Komutanlığının bu girişimle hiç bir bağlantısı yoktur. Devletin ve şanlı ordumuzun, şanlı Türk milletinin adını lekelemek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Görevimizin başında yüce Türk milletinin emrindeyiz!”
(İHA)

Son Güncelleme: 03.09.2016 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287