Şehit ateşi Şanlıurfa’ya düştü

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde askeri aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan er Orhan İrkarlı’nın Şanlıurfa’nin Siverek ilçesi nüfusuna...

banner279
03 Ekim 2016 Pazartesi 15:51
Şehit ateşi Şanlıurfa’ya düştü
Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde askeri aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristlerin yola döşedikleri patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan er Orhan İrkarlı’nın Şanlıurfa’nin Siverek ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
Güzelpınar Mahallesindeki baba ocağına giden yetkililer, şehidin annesi ve babası mevsimlik işçi olarak Sivas-Yozgat bölgesinde çalıştıkları için acı haberi dedesine verdi. Yakınları acı haberle yıkılırken şehit bilgisi üzerine vatandaşlar şehidin kırsal mahalledeki baba evine akın etti.
(İHA)

Son Güncelleme: 03.10.2016 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287