SÖZLEŞMELİLERE KADRO KONUSUNA “ÜNİVERSİTELER” MÜHRÜNÜ VURDU

Uğur GENCER/ Sağlık-Sen İstanbul Üniversite Hastaneleri Şube Başkanı İsmail Çor İstanbul Üniversite Şube Başkanlığı olarak üniversite hastanelerinde görev yapan sağlık çalışanlarının yanında olmaya devam ederken tarihi kazanımlar için mücadelesini sürdürüyor.

banner279
02 Aralık 2022 Cuma 09:05
SÖZLEŞMELİLERE KADRO KONUSUNA “ÜNİVERSİTELER” MÜHRÜNÜ VURDU

Sağlık-Sen İstanbul Üniversite Hastaneleri Şube Başkanı İsmail Çor İstanbul Üniversite Şube Başkanlığı olarak üniversite hastanelerinde görev yapan sağlık çalışanlarının yanında olmaya devam ederken tarihi kazanımlar için mücadelesini sürdürüyor.  

Birçok iyileştirme ve düzenleme konusunda maalesef “kapsam dışı” bırakılan üniversite hastanelerimiz, yetkili sendika olarak çalışanların büyük teveccühünü arkasına alan Sağlık-Sen’imizin verdiği mücadele neticesinde “sözleşmelilere kadro” konusuna mührünü vurarak 2011 ve 2013’ten sonra üçüncü kez tarihi bir kazanım elde etmiştir.

Özerk yapıları nedeniyle Bakanlıkların işleyişinden bağımsız hareket eden üniversite yönetimleri, gerek Genel Merkezimizin gerek ülke çapındaki Üniversite şubelerimizin gerekse Türkiye’nin en büyük üniversite hastanelerinde sendikal mücadele verdiğimiz Sağlık-Sen İstanbul Üniversite Hastaneleri Şubesi olarak gerçekleştirdiğimiz mekik diplomasisi ve lobi faaliyetleri neticesinde üniversite hastanelerinde görev yapan tüm çalışanlarımız kadroya geçmiştir. Hayırlı olsun…

Memur-Sen ve Sağlık-Sen teşkilatları olarak hiç kimseyi ötekileştirmeden, sağa sola değil daima ileriye bakarak, adalet, emek ve kazanım odaklı sendikal anlayışımızın meyvelerini toplamaya devam ediyoruz. Üniversite hastanelerinde fedakarca görev yapan, birçok düzenlemenin ve iyileştirmenin kapsamı dışında bırakılan sağlık çalışanlarımız için bir ve beraber olarak mücadelemize hiç durmadan devam edeceğiz.

Özellikle mali ve sosyal haklar içinde bundan sonraki süreçte aynı tempoyla çalışacağız. Özellikle teşvik ödemeleri konusunda üniversite yönetimlerinin sergilediği birbirinden çok farklı ve çalışanlar arasındaki iş barışını bozan uygulamalar konusunda bürokratik görüşmelerimiz sürüyor.

Sağlık-Sen İstanbul Üniversite Şube Başkanlığı olarak üniversite hastanelerinde görev yapan sağlık çalışanlarımızın her an yanında olmaya devam edeceğiz.

Sağlık Sen İstanbul Üniversite Hastaneleri Şube Başkanı

İsmail ÇOR

Sağlık Sen İstanbul Üniversite Hastaneleri Şube Başkanı

İsmail ÇOR

Son Güncelleme: 02.12.2022 09:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287