Suriye açıklarında 1,5 tonun üzerinde esrar ele geçirildi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye açıklarında müdahale edilen gemide 1,5 tonun üzerinde esrar ele geçirildiğini duyurdu. Twitter'dan paylaşım yapan Soylu, "Uluslararası sularda büyük bir başarıya imza atıldı. Allah nazardan korusun" ifadelerini kullandı.

banner279
17 Mayıs 2021 Pazartesi 16:33
Suriye açıklarında 1,5 tonun üzerinde esrar ele geçirildi!

Bakan Soylu, "Allah nazarlardan korusun" diyerek Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Soylu'nun yaptığı açıklamada "Sahil Güvenlik, Emniyet, Narkotik-Havacılık İHA-Özel Harekat birimlerimizce, Suriye açıklarında, uluslararası sularda büyük bir başarıya imza atıldı. Müdahale edilen gemide; 1.5 tonun üzerinde esrar ele geçirildi." ifadeleri yer aldı.
Dün de Ticaret Bakanı Mehmet Muş, İskenderun Limakport Limanı'nda 17 konteynerda 1072,6 kilogram ve piyasa değeri313 milyon lira olan bir ton Captagon cinsi uyuşturucu hap ele geçirdiklerini açıklamıştı. Muş, yükün nereden geldiğini açıklamadı, konteynerlerın Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) transit edilmek üzere geldiğini ifade etmişti.

 

 

Son Güncelleme: 17.05.2021 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287