TUZED Marmara Bölge Toplandı

Uğur GENCER/ Tüm Uzman Çavuşlar ve Emeklileri, Marmara Bölgesi video konferans yoluyla toplandı.

banner279
26 Nisan 2021 Pazartesi 13:59
TUZED Marmara Bölge Toplandı

Video konferans yoluyla düzenlenen toplantıya TUZED Marmara Bölge Başkanı Salih Kaptan, Başkan Yardımcılarım Ahmet Yıkılmaz ve Coşkun Gülşen’in yanı sıra TUZED İl Başkanları Marif Gökbulak, Turgut Aktaş, Osman Demir, Orhan Metin, Şeref Çetin, Mustafa Durmaz, Levent Tok, Şahin Keklik, Fatih Durna, Ahmet Taştan, Mustafa Yavuz, Mehmet Çelik, Yılmaz Ölmez, Zekeriya Üçeçam, Kenan Köstekçi ve Mehmet Emin Akkaya ve Tuzed Atamalardan sorumlu ve Ege Bölge Başkanı Cevdet Çağlar katıldı.

TUZED Marmara Bölge Başkanı Salih Kaptan konuşmasında, 01.03.2021 tarihindeki atamayla Genel Başkanlığın bana duyduğu güvene layık olabilmek için yeniden tüm silah arkadaşlarımla birlikte büyük azim ve kararlılıkla çalışabilmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Sayın Başkan Marmara bölgesi yoğun nüfuslu olmasında önemli bir konuma sahip ve coğrafi Bölgenin geniş olması sebebiyle bizlere tanınan zamanda tüm illerimizin atamalarını tamamladık ilçe bazındaki atamalara devam ediyoruz. Ataması gerçekleşen tüm Başkanlarıma hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Tüm Uzmanlar ve Emekliler Derneği TUZED en büyük gücü itibarıdır. Mevcut itibarın sürdürülmesi ve daha yüksek seviyelere çıkarılmasının herkesin ortak sorumluluğudur.

Marmara Bölge Başkanlığım düzen içerisinde belirlenmiş Genel Başkanlığa bağlı, hiçbir kişi oluşumun etkisi söz konusu olmaksızın dün olduğu gibi bugünde Tüm Uzmanlar ve Emekliler Derneğinin en önemli vasfı disiplin deyimiyle yola çıkarak bununda temel ruhu mutlak itaattir. Dedi.

Kaptan, ayrıca video konferans yoluyla gerçekleşen toplantıda TUZED Vizyonu ve Misyonuna değindi.

Vizyonumuz emekli olmuş ve çalışan uzman çavuşlarımızın sevgisine ve güvenine dayanan güçlü yapımızla hizmet etmeyi varlık gayesi olarak saymak güvenilir bilgili, birey olarak tanınan etkinliklerimizle çalışma bakış açımızı hedefleyen tercih edilen bir TUZED olmaktır.

Misyonumuz ise, Genel Başkanlığımızın vereceği talimatlarla birlik ruhu içerisinde en iyi şekilde çalışmaların devam edeceği iş takibini sağlayıp TUZED e katkı sağlamak olduğunu belirten Kaptan, çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda en büyük takdir güvenilmek en büyük başarıda bu güvene layık olma duygusunu yaşayarak çalışmalarınızda başarılar dilerim. Tuzed Atamalardan sorumlu ve Ege Bölge Başkanı Sayın Cevdet Çağlar’ın iştirak etmesi bizleri onure etmiştir diyerek toplantıyı sonlandırdı.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salih Kaptan 2021-04-26 15:38:02

Bölgem ve ekibim adına sonsuz teşekkür ederim Uğur GENCER bey iş hayatınızda başarılar dilerim

Tuzed Marnara Bölge Başkanı

Avatar
Ahmet 2021-04-26 15:49:18

Çok güzel verimli bir toplantı oldu
Emeği geçen herkese teşekkür ederim
Bizi hebereleştirdiği için haber 24 e Şükran’larımı sunarım

Avatar
Fuat KURUÇAY TUZED İç Anadolu Bölge Başkanı 2021-04-26 16:09:14

Başkanım başarılar. Çıktığımız bu yolda Allah yolumuzu ve bahtımızı açık etsin.

Avatar
Cevdet ÇAĞLAR TUZED Ege Bölge Başkanı 2021-04-26 16:54:52

TUZED Marmara Bölge Başkanı Sayın Salih KAPTAN Marmara Bölge Başkanı yardımcıları Ahmet YIKILMAZ ve Coşkun GÜLŞEN inde organizasyonluğunda gerçekleşen mobil üzerinden canlı yayın konferans toplantısının TUZED adına çok güzel iyi yönde çok güzel bir görüşme olduğunun altını çizmek istiyorum. TUZED yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da faaliyetlerini sürdürmektedir. Tüm TUZED ailesi adına başka Marmara bölgesi olarak Salih KAPTAN başkanımızı ve tüm bölge başkanlarımıda Nurdan kutluyor saygılarımı sunuyorum

Avatar
Adem ulu 2021-04-26 17:00:10

Uğur bey tüm uzman çavuş sesi olgunuz için başta HABER 24 VE ŞAHSINIZA tesekuler ederim Kırşehir TUZED il başkanı Adem ulu

Avatar
Salih KAPTAN 2021-04-26 17:01:13

Sayın uğur Gencer bey uzman cavuşların sesi oldunuz Allah sizden razı olsun Bölgem ve il Başkanlarım adına yaptığınız bu güzel ve haberden dolayı teşekkür ederiz

Avatar
İsmail Öztürk 2021-04-26 17:21:06

Uğur bey tüm uzman çavuş sesi olgunuz için başta HABER 24 VE ŞAHSINIZA tesekuler ederim Sinop TUZED il başkanı

Avatar
Osman bahçe 2021-04-26 19:05:01

Allah bu yolda yar ve yardımcınız olsun başarılarınızın artması emeklerinizin karşılıksız kalmaması umuduyla

banner287