TUZED Polatlı Başkanı Remzi Büyükköprü oldu

Uğur GENCER/ Tüm uzmanlar ve emeklileri derneği TUZED İç Anadolu Bölgesi Ankara İli Polatlı İlçe Başkanı emekli uzman çavuş Remzi Büyükköprü oldu.

banner279
24 Mart 2021 Çarşamba 09:51
TUZED Polatlı Başkanı Remzi Büyükköprü oldu

Tüm uzmanlar ve emeklileri derneği TUZED İç Anadolu Bölgesi Ankara İli Polatlı İlçe Başkanı emekli uzman çavuş Remzi Büyükköprü oldu.

Uzman erbaş ve emeklilerinin genel hakları için kararlılıkla mücadele veren en büyük sivil toplum örgütü olan TUZED ülke genelinde ağını genişleterek gücüne güç katıyor. Uzun yıllar Türk Silahlı Kuvvetlerinde çeşitli görevlerde bulunan emekli uzman çavuş Remzi Büyükköprü’nün yeni görevi meslektaşları tarafından tebrik edildi.

TUZED ( TÜM UZMANLAR VE EMEKLİLERİ DERNEĞİ)

2017 YILINDA KAYSERİ İLİNDE KURULMUŞ OLUP. UZMAN ERBAŞLARIN VE EMEKLİLERİNİN GENEL HAKLARI İÇİN MÜCADELE EDEN EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜDÜR. DERNEĞİMİZİN GENEL BAŞKANI Emekli Hava Piyade Uzm.Çvş ÖMER DOĞAN'DIR.

Son Güncelleme: 24.03.2021 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287