Vladimir Putin Ankara'da!

Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya geldi.

banner279
03 Nisan 2018 Salı 15:40
Vladimir Putin Ankara'da!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ankara'ya geldi. Rusya lideri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Akkuyu Nükleer Santrali'nin temel atma törenine katılacak.

Moskova'dan 8 bakanla Türkiye'ye gelen Putin'i Ankara Esenboğa Havalimanı Büyük Şeref Salonu apronuna gelişinde havalimanında Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız ve Dışişleri Bakanlığı yetkilileri, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov ve Rusya Büyükelçiliği yetkilileri ile Ankara Valisi Ercan Topaca ve Ankara Merkez Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kip karşıladı.

Putin ve beraberindeki heyet daha sonra, Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi'nin (ÜDİK) yedinci toplantısı ve Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin resmi temel atma töreni için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne hareket etti.

Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşılanacak.

Erdoğan ve Putin, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Akkuyu'nun temel atma törenine görüntülü bağlanarak, birlikte düğmeye basacak. Akşam saatlerinde ise iki liderin Türkiye-Rusya işbirliği toplantısına katılması bekleniyor.

Yarın ise Erdoğan, Putin ve Ruhani Suriye konulu zirvede bir araya gelecek.

Kaynak; Habertürk

Son Güncelleme: 03.04.2018 15:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287