’Yurdum insanı’nın tehlikeli yolculuğu

Tekirdağ’da bir kamyonetin kasasına yüklenen ev eşyalarının üzerinde yolculuk yapan 3 kişi adeta kazaya davetiye çıkardı. Gece geç saatlerde Kumbağ Mahallesinden, Altınova Mahallesi istikametine giden malzeme yüklü bir kamyonettin kasasında...

banner279
03 Eylül 2016 Cumartesi 08:41

Tekirdağ’da bir kamyonetin kasasına yüklenen ev eşyalarının üzerinde yolculuk yapan 3 kişi adeta kazaya davetiye çıkardı.
Gece geç saatlerde Kumbağ Mahallesinden, Altınova Mahallesi istikametine giden malzeme yüklü bir kamyonettin kasasında bulunan 3 kişi hiçbir tehlikeye aldırış etmeden yolculuk yaptı. Tekirdağ’ın Kumbağ Mahallesinde, ev eşyalarını taşıyan bir kamyonet kasasının üzerinde bulunan 3 kişiyi gören diğer sürücüler şaşkına uğradı. Eşyaları kamyonetin kasasına yükledikten sonra, eşyaların üzerinde ve eşyalara tutunarak yolculuk yapan 3 kişi yürekleri ağza getirdi. Gece geç saatlerde malzeme yüklü kamyonetin kasasının üzerinde yolculuk yaparak kazaya davetiye çıkaran ve işçi oldukları tahmin edilen 3 kişi uzun bir süre sonra sürücülerin şaşkın bakışları arasında gözlerden kayboldu.
(İHA)

Son Güncelleme: 03.09.2016 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287