Son günlerde artan çocuklara yönelik istismar haberleri Hükümeti harekete geçirdi. Adalet Bakanımız Abdulhamit Gül'ün çocuklara yönelik istismar suçu işleyenlerle ilgili kimyasal hadım cezasının gündemde olduğunu açıklaması yüreklere su serpse de acı ama gerçek olan aynı toplum içinde yaşadığımız vicdan yoksunu sapıkların ruhları hadım olmadıktan sonra bedenlerinin hadım olması sapık ruhluları sevindirecektir.

İdam için imzalar toplanırken, idam sesleri yükselirken, hadımlık sapıklar için ödül olacaktır. Minik bedenlerin geride bıraktığı acıları, gözyaşlarını hadımlık cezası dindirmeyecektir.

İnsan görünümlü vicdansızlara, kansızlara ibret için cezaların en ağır olanı verilmeli ki; içinde sapıklık ruhu olan hiç kimse bundan sonra toplumun dengesini bozan bu vahşetlere teşebbüs edemesin.

Ekranlara yansıyan, gazetelerde yazan vahşet haberlerini gören çocuklar kapısının önünde sokakta rahat oynayamaz, yollarda tek başlarına tedirgin olup yürüyemez hale geldiler. Çocukları tedirgin eden, yolda rahat ve huzurlu yürüme özgürlüklerini kısıtlayan, tedirginlik veren, ruhen sağlıklı gelişimlerini engelleyen, ailelerin korkulu rüyası haline gelen sapıklara cezaların en ağır olanı verilmelidir.

Evlatlarımızın, ailelerin piskolejisini bozmaya, çocukların yolda rahat yürüyememesine, sokakta kapısının önünde rahat oynayamamasına, çocukluğunu yaşayamamasına neden olan insan görünümlü ruhları sapık vicdansızlara, kansızlara verilebilse en iyi ceza aslında idam cezasıdır.

Toplum içinde gezen insan görünümlü sapıkların çocuklarımıza kirli ellerini uzatamamaları için en ağır caydırıcı ceza verilmesini toplumun her kesimi destekliyor.

Çocuk istismarının her gün arttığı ülkemizde sapık ruhlu, kötü emelleri olan kişilerce kaçırılarak, tecavüz edilip, birde hunharca öldürülen minik yavrularımız için verilen hapis cezaları sayesinde vergilerimizle günlük kalorili yemek yemeleri, ısınmaları, devletimizin sunduğu imkânlardan faydalanıyor olmaları, haberlerde konu mankeni gibi boy boy resimlerinin yayınlanması toplum vicdanını derinden yaralıyor.

Sosyal medyada örgütlenen vatandaşlar çocuk istismarcıları için idam cezasının geri getirilmesini desteklerken elbette son kararı önümüzdeki günlerde devlet büyüklerimiz verecektir. Verilecek kararı hep birlikte sabırsızlıkla bekliyor olacağız.

Türkiye'de tecavüzcülere kimyasal hadım cezası tartışılıyorken Pakistan'da kaçırdığı 6 yaşındaki Zeynep Ensari'ye önce tecavüz eden, ardından boğarak öldüren 24 yaşındaki İmran Ali'ye idam cezası verilirken ülkemizde cezaların yetersiz ve caydırıcı olmadığı toplum içinde herkesim tarafından tartışılıyor.

Kan donduran olaylar yaşandıktan sonra kişinin hadım olması, madım olmasından ziyade suça teşebbüs edilmemesi için bedenden önce sapıkların ruhlarının hadım olması adına caydırıcı ağır ibretlik cezalar uygulanmalıdır.

Allah hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın.

Sağlık dolu huzurlu günler dilerim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.