46'ncı Yeşil Bursa Ralli Yarışları'nın hazırlıkları devam ediyor

Bursa A Loft Hotel'de 27-28-29 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan 46'ncı Yeşil Bursa Rallisi yarışlarının Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda gerçekleştirilecek yarış hakkında bilgiler veren Bursa Otomobil Sporları Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yılmaz, 46'ncı Yeşil Bursa Rallisi yarışları öncesinde gerekli önlemler ve tedbirler hakkında görüşlerini bildirdi.

banner279
19 Mayıs 2022 Perşembe 12:45
46'ncı Yeşil Bursa Ralli Yarışları'nın hazırlıkları devam ediyor

BURSA İGFA- Bursa'da 27-28-29 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan 46'ncı Yeşil Bursa Rallisi yarışları için A Loft Hotel'de Koordinasyon Toplantısı düzenlendi. Mülki idare amirleriyle bir araya gelinen toplantıda bilgiler veren Bursa Otomobil Sporları Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yılmaz, haber medya sponsorlarının İGF Haber Ajansı, Bursada Bugün ve TRT Spor'un olduğu yarış hakkında bilgiler verdi.

Gerekli önlemler, tedbirler hakkında görüş bildiren Yılmaz, "26 senedir bu spora gönül verenlerden birisiyim. Doğma büyüme Bursalı biri olarak, kendi kulübümle hazırlıklarımızla sizlerin oluru ve destekleriyle beraber bu sene Yeşil Bursa Ralli Yarışları'nın 46'ncısını yapmayı planlıyoruz. Biz, parkurdaki tüm araçları GPS sistemi ile merkezden takip ediyoruz. Nerede olduklarını görebiliyoruz. Perşembe günü saat 08.00'da servis alanını açacağız. Tüm yarışan araçlarının bakımının, servislerinin yapılacağı nokta devreye girecek" dedi.

"YARIŞTA 5 FARKLI ETAP KULLANACAĞIZ"

Cuma günü saat 08.00'da yol keşiflerinin başlayacağını söyleyen Yılmaz, "5 farklı etap kullanacağız. Cumartesi 3 farklı etap, pazar 2 farklı etap olacak. Yol keşfi esnasında trafiğe açık parkur kullanıyoruz. Bizim yarış araçlarımız normal standart araçlardan bir miktar farklıdır. Güvenlik anlamında tamamen çelik bir kafeste korunuyormuş gibi düşünebiliriz. Saat 18.00 itibari ile güvenlik kontrolünden geçen araçların, yarışabilir olup olmadığını listeleyerek Cuma akşamı 18.30'da yayınlayacağız" şeklinde konuştu.

"Cumartesi günü, 08.00'da Ralli Merkezi açıldıktan sonra, medya merkezi açılışı ve akreditasyonu gerçekleşecek" diyen Yılmaz konuşmasına şu şekilde devam etti; "Ardından saat 09.00'da 1. ayak startı başlayacak 19.00'da 1. ayak finişi tamamlanacak. Saat 21.00'da 1. ayak sonuçlarını ilan ettikten sonra 22.00'da 2. gün start listelerini ilan edeceğiz. Pazar günü ise yine 08.00'da ralli merkezi açılışı ve medya merkezi açılışının ardından 09.00'da 2. ayak startını vereceğiz. 16.15'de finiş seremonisinin ardından 16.30'da son teknik kontroller yapılacak. 18.00da geçici neticelerin ilanından sonra 18.30'da kesin neticeleri ilan edeceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287