Asgari ücrete ara zam yok!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını, baştan nasıl konuşulduysa öyle olacağını söyledi.

banner279
17 Nisan 2024 Çarşamba 13:40
Asgari ücrete ara zam yok!

ANKARA (İGFA) -  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti'nin TBMM Grup toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

TRT Haber'in aktardığı habere göre asgari ücrete ara zammın gündemde olmadığını belirten Işıkhan, başta nasıl karar alındıysa sürecin bu şekilde devam edeceğini aktardı.

En düşük emekli aylığının 10 bin lira olduğunu hatırlatan Işıkhan, Temmuz ayında enflasyondan ya da sözleşmeden kaynaklanan farkların yansıtılacağını, bunun dışında asgari ücrette de herhangi bir ara zam vesaire düşünmediklerini söyledi.

Kaynak: İGFA

Son Güncelleme: 17.04.2024 13:41
Anahtar Kelimeler:
Asgari ücrete Ara Zam Yok
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287