Bakan Koca'dan 'yasak' açıklaması!

Türkiye’de koronavirüs salgınında yeni yasakların gelip gelmeyeceği merakla beklenirken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son durum hakkında önemli açıklamalar yaptı

banner279
01 Ağustos 2022 Pazartesi 13:09
Bakan Koca'dan 'yasak' açıklaması!

İSTANBUL (İGFA) -Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son birkaç haftadır vakaların artışıyla birlikte, aşıya yoğun ilgi olduğunu, aşı yaptırmak isteyenlerin sayısının arttığını gördüklerini söyledi.

"Özellikle 65 yaş üstü vatandaşlarımıza ısrarla öneriyoruz. Hatırlatma dozunu mutlaka yaptırsınlar" diyen Bakan Koca, "Hele de 65 yaş üstü ve ek bir hastalığı olanlar. Risk biraz daha fazla. Mümkünse kalabalık ortamlara girmesinler. Maske taksınlar. Mesafeye dikkat etsinler" çağrısında bulundu.

Bakan Koca, "Yeni bir sınırlama gündeminizde var mı?" sorusuna ise "Hayır kesinlikle gündemimizde yok" diye yanıt vererek, “Ama şunu bilelim... COVID-19 pandemisi devam ediyor. Ve Covid ile bir dönem daha yaşayacağız. Aşı olmamız gerektiğini, risk grubundaki vatandaşlarımızın kişisel tedbirlerini mutlaka almalarının şart olduğunu bilmeliyiz. Yani... Covid ile birlikte hayatımızın devam edeceğini, tedbirler konusunda daha kararlı olmamız gerektiğini artık biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287