Çalışan Annelere Bakıcı Parası

Çalışan Annelere Her Ay 1.540 TL Bakıcı Parası Verilecek. Avrupa Birliği ile ortaklaşa yürütülen Evde Çocuk Bakım Hizmetleri Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi kapsamında çalışan annelere her ay 1.540 TL bakıcı parası verilecek. Kimler faydalanabilecek? Başvurular nereden yapılacak?

banner279
08 Aralık 2016 Perşembe 00:04
Çalışan Annelere Bakıcı Parası

Avrupa Birliği ile ortaklaşa yürütülen Evde Çocuk Bakım Hizmetleri Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi kapsamında yürütülen çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında İstanbul, Ankara, Bursa ve Antalya'da çalışan annelere her ay 1.540 TL bakıcı parası verilecek.

İzmir, Bursa ve Antalya'da başlatılan proje başarılı olunca İstanbul ve Ankara'da da uygulanmaya başlandı. 

Projeye göre, 0-2 yaş arasında çocuğu olan annelerin iş hayatından kopmaması için annelere sigortalı bakıcı görevlendirmeleri durumunda 416 Euro ( bin 540 TL) ödenecek.

Bakıcı Parasından Kimler Faydalanabilir?

* T.C. vatandaşı olmak
* 0-24 ay aralığında çocuğu olmak
* Sigortalı olarak tam zamanlı çalışıyor olmak 
* Asgari ücretin 2 katından fazla maaş alıyor olmamak
* Çalıştırdığı bakıcıyla arasında akrabalık ilişkisi bulunmamak

Son Güncelleme: 08.12.2016 00:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287