CHP'li ilçe başkanı mühür basılmış sahte oy pusulalarıyla yakalandı!

Konya'da CHP İlçe Başkanı Salih Çakıllıkoyak'ın aracından Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP'ye mühür basılmış sahte oy pusulaları bulundu.

banner279
12 Mayıs 2023 Cuma 17:32
CHP'li ilçe başkanı mühür basılmış sahte oy pusulalarıyla yakalandı!

Konya'da sabah sıralarında 03 SG 707 plakalı araca 42 D 4022 beyaz araçtan oy pusulası verildiğine ilişkin gelen ihbar sonrası yapılan çalışmalarda CHP İlçe Başkanı Salih Çakıllıkoyak'ın aracından Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP'ye mühür basılmış sahte oy pusulaları bulundu. Matbaanın işletmecileri, teslimatı gerçekleştiren aracı ve CHP İlçe Başkanı Çakıllıkoyak yakalandı.  Seçimlere iki gün kala 'oy pusulası' manipülasyonu da başladı. Konya'nın Derbent ilçesinde CHP İlçe Başkanı Salih Çakıllıkoyak'ın aracından Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP'ye mühür basılmış sahte oy pusulaları bulundu. Pusulaları basan matbaanın işletmecisi, teslimatı gerçekleştiren aracı ve CHP İlçe Başkanı Çakıllıkoyak hakkında işlem yapıldı.

Son Güncelleme: 12.05.2023 17:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287