Darbeci generalin ailesi Halisdemir'e tazminat davası açtı

Şehit Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, darbe girişimini yaşadığı gece oğlunun öldürdüğü darbeci general Semih Terzi'nin ailesinin kendilerine 90 bin liralık tazminat davası açtığını söyledi.

banner279
04 Ekim 2016 Salı 18:45
Darbeci generalin ailesi Halisdemir'e tazminat davası açtı
Niğde'nin Bor ilçesine Çukurkuyu Beldesinde oturan Hasan Hüseyin Halisdemir, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi, Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) Onursal Başkanı Nevin Gökçek ile birlikte oğlu şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti.

Nevin Gökçek'in mezarlıktan ayrılmasının ardından gazetecilere açıklama yapan Hasan Hüseyin Halisdemir, darbe girişiminin yapıldığı 15 Temmuz gecesi oğlunun öldürdüğü darbeci general Semih Terzi'nin ailesinin kendilerine 90 bin liralık tazminat davası açtığını söyledi.

Hasan Hüseyin Halisdemir, "Ömer'in öldürdüğü kişinin ailesi dava açmış. Televizyonda izledim. Türk milleti bunu duysun. Ben Barolar Birliği Başkanı ile telefonla görüştüm biz de dava açıyoruz. Alınan tazminatı da Türk Silahlı Kuvvetleri'ne hibe ediyoruz" dedi.

iha

Son Güncelleme: 04.10.2016 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287