’El Bab operasyonu’ açıklaması: Türk piyadeleri...

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, El Bab’a yapılması öngörülen operasyona Türk piyadelerinin katılmayacağını söyledi.Eskişehir’de soruları yanıtlayan Bakan Işık, "Suriyeli Araplara ait toprakların DAEŞ ve YPG tarafından işgaline...

banner279
21 Eylül 2016 Çarşamba 13:00

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, El Bab’a yapılması öngörülen operasyona Türk piyadelerinin katılmayacağını söyledi. Eskişehir’de soruları yanıtlayan Bakan Işık, "Suriyeli Araplara ait toprakların DAEŞ ve YPG tarafından işgaline Türkiye olumlu bakmaz, müsamaha göstermez. Özgür Suriye Ordusuna gereken her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Ama kendi piyadelerimizle bu harekata katılmak gibi bir planlamamız bugün için yok. Konuyla ilgili Genelkurmayımız harekat planını en detaylı şekilde yapıyor. ÖSO bu konuda istekli ve bunu yapacak güçte" diye konuştu.
(İHA)

Son Güncelleme: 21.09.2016 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280