Fetö'nün yurtdışı okullarına büyük darbe

15 Temmuz hain darbe girişimini organize eden ve başarılı olması için elinden geleni yapan fakat Türk milletinin iradesiyle bertaraf edilen kalkışımın ardından FETÖ’ye büyük darbe vuruldu

banner279
01 Aralık 2017 Cuma 12:05
Fetö'nün yurtdışı okullarına büyük darbe



Fethullahçı Terör Örgütüne yönelik mücadele yurtdışında da devam ediyor. FETÖ’nün yurtdışındaki okulları bir bir kapatılarak Maarif Vakfı’na devrediliyor.Bu doğrultuda FETÖ’nün 12 Afrika ülkesinde 67 okulu artık vakıf tarafından yönetiliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı girişimler ve Dışişleri Bakanlığı’nın yürüttüğü diplomasi sayesinde, 12 Afrika ülkesindeki FETÖ ile iltisaklı 67 okulun hukuki varlıkları sona erdirildi.7 bin 31 öğrencinin okuduğu okullar tüm haklarıyla birlikte Türkiye adına Maarif Vakfı’na devredildi. Önceki gün Çad Cumhurbaşkanı İdris Debi de Çad’daki FETÖ okullarının Aralık ayında Maarif Vakfı’na devredileceğini duyurdu.17 Afrika ülkesinde daha FETÖ okullarını devralmaya hazırlanan Maarif Vakfı’nın yeni okullar için 30’u Afrika’da olmak üzere 60 ülkeyle de resmi temas sağladığı öğrenildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287