Flaş iddia:Batı'dan Erdoğan'a karşı darbe mi hazırlanıyor ?

Rusya Stratejik Konjöktür Merkezi Başkanı, “Batı Erdoğan’a karşı yine bir girişimlerde (darbe) bulunacak." dedi.

banner279
09 Ekim 2017 Pazartesi 20:40
Flaş iddia:Batı'dan Erdoğan'a karşı darbe mi hazırlanıyor ?

Erdoğan’ın ABD tarafından ortadan kaldırılacağını dün söyleyen Rusya bugün de Batı’nın Erdoğan’a yeni bir darbe hazırlığında olduğunu ileri sürdüErdoğan’ın ortadan kaldırılacağını ileri süren Rusya, önce ABD’yi sonra da Batı’yı hedef gösterdi.

BATI ERDOĞAN’DAN “KURTULMAK” İSTİYOR

Rus askeri uzman sözlerine şöyle devam etti: “Batı Erdoğan’a karşı yine bir girişimlerde (darbe) bulunacak. Kuşkusuz. Batı’nın Türkiye ile ilgili başlıca hedeflerinden biri bu. İlk girişim başarısız oldu. Batı yine deneyecek. Erdoğan da bunun çok iyi farkında. Batı Erdoğan’dan ‘kurtulmak’ için mutlaka bunu yapmaya çalışacak. Şuna dikkatinizi çekmek istiyorum: Erdoğan Rusya ile Suriye konusunda, İdlib gibi en zor bir konuda anlaştı. Eğer Erdoğan’ı devirirlerse, o zaman tüm İdlib bölgesi de patlar.” Kaynak: Batı, Erdoğan'a karşı darbe hazırlıyor 
Rus devlet kanalı 1.Kanal’da canlı yayın programında konuşan Tarlo şu ifadeleri kullanmıştı: “Batı’nın Rusya ve Türkiye’ye yönelik politikaları Moskova ve Ankara’yı birleştirdi. 15 Temmuz başarısız darbe girişiminde Amerikan izi vardı. Amerika’nın her zaman böyle olaylarda doğrudan bir bağlantısı bulunmakta. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iktidar olduğu sürece Washington’un o bölgede “sorunları” olacak. Dolayısıyla ABD Erdoğan’ın ortadan kaldırılması için elinden gelen her şeyi yapacak. Erdoğan’a karşı protesto eylemleri, Ukrayna’daki benzer meydan gösterileri, ekonomik yaptırımlar ve başka baskılar bekleniyor.


TÜRKİYE BÖLGENİN EN GÜÇLÜ ÜLKESİ OLACAK

Öncelikle S-400 gibi bir silaha sahip olan bir ülke, bulunduğu bölgenin güçlü ülkesi olacak. Bölgede en güçlü ülke olmaya çalışan Türkiye için bu önemli. Uçak krizinin ve ilişkilerimizin kötüleştiği günleri hatırlayalım.

TÜRKİYE EN AĞIR OPERASYONU ÜZERİNE ALDI

Moskova'nın, özellikle Rusya Dışişleri ve Savunma bakanlıklarının çok başarılı politikaları sayesinde Türkiye sadece strateji partnerimiz olmadı. Aynı zamanda da Türkiye, İdlib gibi en ağır bölgenin operasyonunu üzerine aldı.


ERDOĞAN'I DEVİRİRLERSE TÜM İDLİB PATLAR

Batı Erdoğan'dan 'kurtulmak' için mutlaka bunu yapmaya çalışacak. Şuna dikkatinizi çekmek istiyorum: Erdoğan Rusya ile Suriye konusunda, İdlib gibi en zor bir konuda anlaştı. Eğer Erdoğan'ı devirirlerse, o zaman tüm İdlib bölgesi de patlar.
 

Son Güncelleme: 09.10.2017 20:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287