Jason Statham'dan 'Milli İrade' pozu

Taşıyıcı filmi ile dünya çapında üne kavuşan oyuncu Jason Statham'ın, Türk Hava Yolları'nın uçuş dergisi Sky Life ile verdiği poz olay oldu. Daha öncesinde, İslamiyet'i seçtiği yöndeki haberler ile gündeme gelen oyuncu Statham, son filmi Suikast (Mechanic: Resurrection) ile Türk izleyicinin de bir kez daha gönülleri fethetti.

banner279
05 Eylül 2016 Pazartesi 21:48
Jason Statham'dan 'Milli İrade' pozu

Taşıyıcı filmi ile dünya çapında üne kavuşan oyuncu Jason Statham'ın, Türk Hava Yolları'nın uçuş dergisi Sky Life ile verdiği poz olay oldu. Daha öncesinde, İslamiyet'i seçtiği yöndeki haberler ile gündeme gelen oyuncu Statham, son filmi Suikast (Mechanic: Resurrection) ile Türk izleyicinin de bir kez daha gönülleri fethetti. 
Milli irade Pozu.

Son filmi Suikast ve James Bond olmak istediğine dair basına yansıyan haberlere Sky Life dergisi aracılığı ile yanıt veren ünlü oyuncu, röportajın sonunda Sky Life dergisinin 'Milli İradenin Zaferi' başlıklı sayısı ile verdiği pozla sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

iha

Son Güncelleme: 21.09.2016 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287