Kaçakçılara darbe

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde kaçakçılıkla mücadeleye aralıksız devam ederken son operasyonda, gümrük kaçağı oyun konsolları, alkollü içkiler ve araç sigorta panelleri ele geçirildi.

banner279
13 Şubat 2024 Salı 10:18
Kaçakçılara darbe

EDİRNE (İGFA) - Alınan bilgiye göre, Edirne Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, rutin kontrol ve denetim faaliyeti esnasında şüpheli bir araç durdurdu.

Araçta yapılan aramada, gümrük kaçağı olduğu belirlenen 2 adet oyun konsolu, 4 adet oyun konsolu kumandası, 52 şişe alkollü içki ve 13 adet araç sigorta paneli ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatıyla 1 şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatılırken, ele geçirilen kaçak ürünlere ise el konuldu.

Kaynak: İGFA

Anahtar Kelimeler:
Kaçakçılara Darbe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287