Kocaeli Gebze,Darıca,Dilovası’nda denetimler sıklaştı

Uğur GENCER/ İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un koordinesinde denetimler aralıksız sürüyor.

banner279
18 Kasım 2020 Çarşamba 11:05
Kocaeli Gebze,Darıca,Dilovası’nda denetimler sıklaştı

Vatandaşların yoğun olduğu yerlerin etkin bir şekilde denetlenmesi, Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarına riayet edilip edilmediği kontrol ediliyor.

Özellikle Gebze, Darıca ve Dilovası İlçelerinde denetimlerin sıklaştığı gözleniyor. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan İlçe sokaklarında gece gündüz demeden personelleriyle birlikte hem vatandaşları denetliyorlar, hem Covid-19 sürecinde çalışmalarını sürdüren Filyasyon ekiplerinin denetim çalışmalarına katılarak çalışmaları sahada inceliyorlar.

Sahada yapılan denetimler vatandaşlara güven, sağlık çalışanlarına da moral veriyor.

Son Güncelleme: 18.11.2020 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287