Kocaeli’de sıcaklık artacak!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu açıkladı. Rapora göre bunaltıcı sıcaklar tekrar kendini gösterecek. Yağmur beklentisinin olmadığı raporda sıcaklık 34 derece seviyelerine çıkacak. İşte haftalık hava durumu…

banner279
14 Ağustos 2021 Cumartesi 11:37
Kocaeli’de sıcaklık artacak!


Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu yeniledi. Raporda yağış yok. Bir hafta boyunca güneşin etkili olacağı Kocaeli’de sıcaklık ise 34 dereceye kadar çıkacak. İşte haftalık hava durumu…

14 Ağustos Cumartesi ve 15 Ağustos Pazar günü hava parçalı bulutlu ve güneşli, sıcaklık her iki günde de en düşük 19, en yüksek 31 derece.

16 Ağustos Pazartesi günü az bulutlu ve güneşli bir hava var, sıcaklık en düşük 18, en yükse 32 derece.

17 Ağustos Salı günü de hava az bulutlu ve güneşli, sıcaklık en düşük 19, en yüksek 34 derece.

18 Ağustos Çarşamba günü az bulutlu ve güneşli hava sürecek, sıcaklık en düşük 20, en yüksek 34 derece olacak.

Orta vadeli tahminlere baktığımızda 19 Ağustos Perşembe ve 20 Ağustos Cuma günü de havanın az bulutlu ve güneşli olması bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287