Son Dakika ..Hangi illerde Yüz yüze eğitim Başlıyor

Hangi illerde Yüz yüze eğitim Başlıyor.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'nda kademeli normalleşmenin adımlarını açıkladı.

banner279
01 Mart 2021 Pazartesi 21:13
Son Dakika ..Hangi illerde Yüz yüze eğitim Başlıyor

Yüz yüze eğitimin başlayacağı iller

Okullar, Türkiye genelindeki tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda 8'inci ve 12'nci sınıflarda eğitim öğretime açılacak.

Düşük ve orta riskli illerde, ilaveten oraokullar ve liseler dahil diğer kademelerde de eğitim öğretime başlanacaktır. Buna göre yüz yüze eğitimin başlayacağı iller güncel vaka haritasına göre şu şekilde:

Düşük riskli iller

Hakkari, Şırnak, Mardin, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Siirt, Van, Bitlis, Bingöl, Muş, Ağrı, Iğdır ve Uşak

Orta riskli iller

Manisa, Aydın, Denizli, Isparta, Afyonkarahisar, Eskişehir, Bursa, Ankara, Bartın, Karabük, Çankırı, Kastamonu, Çorum, Kırşehir, Yozgat, Nevşehir, Adana, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Sivas, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Bayburt, Erzurum ve Kars

Son Güncelleme: 01.03.2021 22:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280