Son Dakika... Kandil ve Sincar Operasyonu Başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Niğde de katıldığı mitingde halkla buluştu ve müjdeyi verdi...

banner279
11 Haziran 2018 Pazartesi 16:23
Son Dakika... Kandil ve Sincar Operasyonu Başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Niğde de katıldığı mitingde halkla buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, '' Kandil ve Sincar'da operasyonlarımızı başlattık. Silah depolarını yok ettik. 20 uçağımız 14 hedefi vurdu. Operasyon devam edecek.'' şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk sözleri;

Bu muhteşem meydandan Niğde'nin her bölgesindeki vatandaşlarımıza selam gönderiyorum. 16 geldiğim Niğde'de ben böyle bir kalabalığı ilk defa görüyorum. 24 Haziran'da gereken cevabı vermeye hazırmıyız? Allah sizlerden razı olsun.

24 Haziran tarihinde yapılacak seçimde onları demokratik bir şekilde sandığa gömmeye hazırmıyız? Şehitlerimizin hatıralarını hafızamız nakşettik. Şehitlerimizin dökülen kanlarını asle yerde bırakmadık. Gabar'da var mıyız? Cudi'de var mıyız? Afrin'de var mıyız? Kemal Kılıçdaroğlu bize Afrin'e girmeyin demişti.

KANDİL OPERASYONU BAŞLADI!

Muharrem İnce Afrin'de ne işiniz var dedi. Şehit Ömer Halisdemir ne yaptı ? Semih Terzi'yi alnından vurdu. Nereye saklanırlarsa saklansınlar, biz ne Kemal Kılıçdaroğlu'na bakarız ne Muharrem İnce'ye bakarız. Şimdi'ye kadar Afrin'de öldürülen terörist sayısı 4500'ün üzerinde. Kandil ve Sincar 'da operasyonlarımız başladı. 20 uçakla önemli noktalar imha edildi. Silah depoları yok oldu.

KILIÇDAROĞLU'NDAN VE İNCE'DEN TERÖRLE MÜCADEL İLE İLGİLİ BİRŞEY DUYDUNUZ MU ?

Eylemlerde teröristleri kazdıkları çukur'a gömdük mü? Zeytin Dalı harekatında teröristleri ortadan kaldırdık mı? Yurt dışına kaçan FETÖ terör örgütü üyesi olan alçakları teslim ettik mi? Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, Muharrem İnce'den terörle mücadele ile ilgili birşey duydunuz mu? Kılıçdaroğlu teröristlerle birlikte yürüyor. İnce terör örgütünün partisinin genel başkanına ziyaret gerçekleştirdi.

Kandili bir terör bölgesi olmaktan olmaktan kurtarıyoruz. Zeytin Dalı'ndan sonra başlattığımız operasyonumuz başarı ile devam ediyor. Şimdi İHA'mız var, SİHA'mız var ve bunları ABD ile İsrail'den almıyoruz. Teröröü bu ülkenin gündeminden tamamen çıkartacağız.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287