Usta sanatçı Münir Özkul hayatını kaybetti

Usta sanatçı Münir Özkul, 93 yaşında hayatını kaybetti.

banner279
05 Ocak 2018 Cuma 12:53
Usta sanatçı Münir Özkul hayatını kaybetti



93 yaşındaki Yeşilçam'ın usta sanatçısı Münir Özkul, Cihangir'deki evinde hayatını kaybetti. Usta sanatçının ölüm haberini alan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Özkul'un evine geldi. Belediyenin bir doktorunun da ölüm raporunu vermek için sanatçının evine geldiği öğrenildi.

Türk sineması ve Türk tiyatrosu büyük bir değerini kaybetti”
Oyuncu Ferdi Atuner, usta sanatçı Özkul'un ölüm haberini basın mensuplarından öğrendi. Özkul'un komşusu olduğunu söyleyen Atuner, “Allah rahmet eylesin çok da sevdiğim bir ağabeyim. Çok da iyi bir oyuncuydu. O kadar kısa zaman içinde bir çokları ebediyete intikal ettiler. Beraber oynadım biliyorum. Allah hepsine rahmet eylesin. Türk sineması ve Türk tiyatrosu gerçekten büyük bir değerini kaybetti” dedi
 

Son Güncelleme: 05.01.2018 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287