Hatırlayacağınız gibi Kasım 2013’de ihalesi yapılan Hastane’nin çalışmaları 2014 Şubat ayında başlamıştı. Yaklaşık 4 yıldır çalışmaları devam eden, Gebze Fatih Devlet Hastanesi inşaatının ne zaman tamamlanıp açılacağı konusu üzerindeki tartışmalara son noktanın ne zaman konacağı hala netlik kazanmadığı gibi yapılan açıklamalarda verilen tarihlerde bir türlü tutmuyor.

Gözler, Fatih Devlet Hastanesinde olduğundan açıklamalar devam etse de sonuca gelinemedi. Her sabah önünden geçerken ışıkları yanık, katlar arasında cam temizlik işlemleri devam ediyor olsa da bunu bile görmek hepimize açılıyor yönünde heyecan veriyor.

Anlayacağınız heyecan dorukta olsa da açılacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Bekleme süreci elbette olacak sonuçta kolay bir süreç değil. Bunu hepimiz biliyoruz. Ancak yetkili ağızlardan yapılan açıklamalarda açılacağı yönünde tarihler verilmesi kafaları karıştırıyor.

Köprü yapmak, inşaat yapmaktan daha zor olmasına rağmen, bizim köprülerimiz daha hızlı yapılarak sizinde bildiğiniz gibi hizmete girdi. 2013 yılında temelleri atılan Osmangazi Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüleri’nin açılarak başarıyla hizmete sunulması, öte yandan Avrupa ile Asya’yı denizin altından km uzunlukta olmasına rağmen birleştiren Avrasya Tünelinin bile hizmete açılarak vatandaşın kullanımına sunulmasıyla, Fatih Devlet Hastanesinin neden bir türlü hizmete açılamaması, beraberinde çeşitli soru işaretlerini akıllara getiriyor

Vatandaşlar resmi sürenin ne zaman dolacağını, varsa gecikmeden kaynaklı cezai şart uygulananıp uygulanmadığını da merak ediyorlar.

Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır ...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.