Meteoroloji'den Doğu Karadeniz'e sel uyarısı!

Doğu Karadeniz'de Trabzon, Rize ve Artvin'de yer yer çok kuvvetli olmak üzere sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji, bu illerde yaşayan vatandaşlara ani sel ve su baskını uyarısı yaptı.

banner279
21 Ağustos 2021 Cumartesi 12:05
Meteoroloji'den Doğu Karadeniz'e sel uyarısı!

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trabzon, Rize ve Artvin'e yer yer çok kuvvetli olmak üzere sağanak yağış uyarısı yaptı. Açıklamada, sel, su baskını ve dolu yağışları görülebileceği belirtildi.

Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin kıyılarında yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-50 yer yer 100 kg/m²) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
 

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

ANKARA: 31, Az bulutlu ve açık.

İSTANBUL: 29, Az bulutlu.

İZMİR: 35, Az bulutlu ve açık.

KOCAELİ: 31, Az bulutlu.

ÇANAKKALE: 31, Az bulutlu ve açık.

MANİSA: 37, Az bulutlu ve açık.

MUĞLA: 35, Az bulutlu ve açık.

ADANA: 37, Az bulutlu.

ANTALYA: 37, Az bulutlu ve açık.

HATAY: 37, Az bulutlu ve açık.

ESKİŞEHİR: 30, Az bulutlu ve açık.

KONYA: 32, Az bulutlu ve açık.

SİVAS: 30, Az bulutlu ve açık.

BOLU: 27, Parçalı ve az bulutlu.

SİNOP: 27, Parçalı bulutlu.

ZONGULDAK: 26, Parçalı ve az bulutlu.

RİZE: 25, Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

SAMSUN: 27, Parçalı ve çok bulutlu, doğusu yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

TRABZON: 25, Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların doğusunda yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ELAZIĞ: 35, Az bulutlu.

ERZURUM: 28, Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

KARS: 27, Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

VAN: 27, Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ADIYAMAN: 39, Az bulutlu ve açık.

DİYARBAKIR: 39, Az bulutlu ve açık.

GAZİANTEP: 37, Az bulutlu ve açık.

SİİRT: 37, Az bulutlu ve açık.

Son Güncelleme: 21.08.2021 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287