Bozüyük’te 6 ayaklı köpek hayvan barınağının maskotu oldu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde belediye ekipleri tarafından bulunarak koruma altına alınan 6 ayaklı köpek barınağın maskotu oldu.Sağlıklı bir şekilde yaşamını sürdüren köpeğe barınak görevlilerince Tomi ismi verildi. Barınağı ziyaret...

banner279
08 Eylül 2016 Perşembe 12:02
Bozüyük’te 6 ayaklı köpek hayvan barınağının maskotu oldu
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde belediye ekipleri tarafından bulunarak koruma altına alınan 6 ayaklı köpek barınağın maskotu oldu.
Sağlıklı bir şekilde yaşamını sürdüren köpeğe barınak görevlilerince Tomi ismi verildi. Barınağı ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru, ön ayaklarında oluşan 2’şer ayakla 6 ayaklı olan köpek Tomi’nin durumu hakkında barınak görevlilerinden bilgi aldı. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru, yaptığı açıklamada, “Ayak anatomisi rahatsızlığı sonucunda 6 ayaklı olarak dünyaya gelen bu köpeğimiz ekiplerimiz tarafından bulunarak yaklaşık bir ay önce barınağımıza getirildi. Bu durum ilk defa karşılaştığımız bir durum, daha önce böyle bir olayla karşılaşmadık. Köpeğimizin bu şartlarda sokakta yaşamasının daha zor olacağını düşünerek barınakta koruma altına aldık. Biz burada köpeğimizin en iyi şekilde her türlü bakımını yapıyoruz. Sağlık açısından herhangi bir problemi yok, sadece doğuştan bu şekilde bir engeli var. Ekiplerimiz tarafından da çok sevilen köpeğimize Tomi ismini koyduk. Biz Bozüyük Belediyesi ekipleri olarak köpeğimizin barınakta sağlıklı bir şekilde yaşaması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 15.09.2016 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287