Geniş bir kitle tarafından twitter hesabı takip edilen Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy hafta sonu paylaştığı "Bugün Hülya hanımla birlikte Yürüyüş Yolu ve Fethiye Caddesinde yürüdük" mesajı Kocaelililerin takdirini toplarken uyum içinde olan bu örnek davranış herkesim tarafından konuşuluyor. 

Vali bey, eşi Hülya hanımla birlikte hafta sonu bir vatandaş gibi halkın arasına katılarak ‘klasik vali’ profili dışına çıkarak korumasız el ele gezmesi pek alışıla gelmiş olmadığından sadece Kocaeli halkının değil tüm Türkiye’nin adeta dikkatini çekti. Halkın içinde olan yöneticilerin unutulmadığı Ülkemizde herkesim tarafından sevilebilecek örnek bir çift ve halkın içinde olan bir Valiye sahip olmamız Kocaeli için büyük bir şanstır.  Ancak bu şans bana göre ilk başta kadınlarımızın yüzünü güldürecektir.

Vali bey ‘in eşi Hülya Hanım, 2002’den beri onur duyarak daha önce Muğla, Mersin, Samsun ve Diyarbakır’da başarı ile koordinatörlüğünü sürdürdüğü ve yaklaşık bir milyonun üzerinde kadına ulaşılarak kadınların kendi sağlıkları konusunda bilinçlendirildiği "Kadın Sağlığı Eğitim Projesi" İlimizde de uygulanmaya başlamasıyla birlikte Vali bey ve eşi bundan sonra ki;  süreçte daha çok halkın içinde olup örnek olan bu projeyle Kocaeli bölgesinde yaşayan kadınların ve ailelerin ilgi odağı olacaklardır.

Kocaeli bölgesinde her anlamda kadınların sağlığını korumak ve yaşam kalitelerini yükseltmenin hedeflendiği, 6284 sayılı kanun hakkında bilgilendirmelerin yapılacağı "Kocaeli Kadın Sağlığı Eğitim Projesi” gibi halkın içinde olmayı hedefleyen projelere titizlikle önem veren Kocaeli Valimiz Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy hanımefendiyi bundan sonra sıkça Kocaeli sokaklarında görmeye alışacağız.

Yaşarken mutlu, huzurlu ve güven içinde yaşamanın yolu iyi yönetilmekten geçer. İyi yöneten başarılı yöneticilerin arkasında da en başta en büyük destekçileri olan aileleri vardır. Allah başımızdan Kocaeli Valimiz Hüseyin Aksoy gibi değerleri eksik etmesin.

                                       

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.