Gecesini gündüzüne katarak tüm şartlara ve tüm olumsuzluklara rağmen, kamu düzenini, vatandaşların canını ve malını korumak için özverili bir şekilde çalışan, Milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünde, polisimizin her zaman yanında olduğumuz gibi bu günde aslanlar gibi yanındayız.

Türk polisi vatandaşın huzur ve güveni için her an görevi başında hazırdır. Ailesinden çok kendi meslektaşlarıyla birlikte çoğu zaman gecesi gündüzüne karışıyor olsa da her türlü şartlar altında yılmadan azimle canla başla mücadelesine devam etmektedir.

Yıllardır, her 10 Nisan da sirenler içinde vatandaşların alkışları arasında alnı açık başı dik vatandaşların sevgisiyle, ilgisiyle karşılaşıyor olsalar da onlarında kafalarında çözümünü bekledikleri, düşündükleri sorunlarını da yazmak gerekiyor.

Benim Polisim emeklilikte kesilen aile yardımı, özlük hakkını, emekli olduktan sonra hayatını nasıl idam ettireceğini düşünüp karamsarlığa düşmemesi gerekirken, kafasında soru işaretleri olmaması gerekiyor.

Görev başında ailelerine yeterince vakit ayıramayan cefa çeken polisimiz emekli olduktan sonra sefa süreceği çocuklarıyla, torunlarıyla sağlıkla geçireceği günleri sabırsızlıkla huzurla beklemesi gerekiyor.

İçimizden biri olan canla başla mücadele veren kahramanlarımızın istekleri nelerdir? Beklentileri nelerdir? Çözüm bekleyen sorunları nelerdir? Bence bunların konuşulup tartışılıyor olması lazım. Aksine biz polisimizi her zaman ayakta saygı ve sevgiyle yanında olup alkışlıyoruz…

Her yerde Türk Polisi Anadır, Türk Polisi Babadır diyor olsak da yoğun iş temposuyla bir babanın bir annenin kendi evladına vakit ayıramaması gibi zor bir şey yoktur. Hiç değilse günümüz şartlarında polisimizin geleceğinden endişe duymadığı, kafasını kurcalayan soruların olmadığı varsa içini kemiren sorularında çözüme kavuşması gerekiyor.

Görevini, Vatanını, Bayrağını, İnsanları seven haklının her zaman yanında, haksızın ise her zaman ensesinde olan Türk polisimiz belki herkes tarafından bilinmeyen ama görevi uğruna yaptığı daha birçok fedakârlıklarının olduğunu gördüğümüz gibi yaşadıkları tüm zorlukları da biliyoruz.

Polislik mesleğine uzak olmayan, bu mesleği gönülden seven biri olarak her zaman dediğim, yazdığım savunduğum gibi Polislik mesleği kutsal olmasıyla beraber özveri isteyen bir meslektir. Bu meslek dışarıdan kolay görünse bile gerçek anlamda çok meşakkatli bir meslektir. Bu mesleği gerçek anlamda icra etmek tamamen meslek sevgisi hatta ve hatta meslek aşkı gerektirir.

Emniyet Teşkilatımızın içinde bulunduğumuz 173. kuruluş yılını canı gönülden kutlar, gazilerimize Allah’tan şifa diler, tüm şehit Emniyet Mensuplarını da rahmetle ve minnetle anıyorum.

İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürümüz Selami Altınok başta olmak üzere görevlerini büyük fedakârlıkla icra eden, topluma daima huzur veren bütün Emniyet mensuplarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal karanlık 2018-04-10 10:38:31

Teşekkür seviliyorsun

Avatar
Cenk Bozkoyun 2018-04-10 12:04:36

Güzel yürekli insan . teşekkürler