İstanbul 5
kısa süreli hafif yoğunluklu yağmur

Isparta Eğirdir Gölü buz tuttu

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde etkili olan soğuk hava ve kar yağışı Türkiye’nin dördüncü büyük gölü Eğirdir Gölü’nde kısmen buzlanmaya neden oldu.

banner279
30 Aralık 2016 Cuma 17:21
Isparta Eğirdir Gölü buz tuttu

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde etkili olan soğuk hava ve kar yağışı Türkiye’nin dördüncü büyük gölü Eğirdir Gölü’nde kısmen buzlanmaya neden oldu.

Gölün kıyıya yakın bölümünde buzlanma meydana gelirken, gölden beslenen karabatak, ördek ve martılar su yüzeyinde kartpostallık görüntüler oluşturdu. Gölün üstü de adeta beyaz örtüyle kaplandı. Manzaranın keyfini çıkaran vatandaşlar ise göl kıyısında selfie yaptı. Su yüzeyindeki kuşların aç kalmaması için de ekmek atıldı.

Öte yandan Isparta’da karın sevincini çocuklar yaşadı. Okulların iki gündür tatil olduğu ilçede, Tepeli Köyü’nün çocukları kendi imkanlarıyla yaptıkları kızaklarla kayarak karın keyfini çıkardı.

Son Güncelleme: 30.12.2016 20:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner234

banner233