Beykoz Kavacık Nikah Salonu'nda İlk Nikahlar Kıyıldı

Beykoz’da evlenecek çiftlerin en güzel ve özel günlerine şahitlik etmek üzere Kavacık’ta yapılan yeni nikâh salonu hizmete açıldı.

banner279
17 Şubat 2021 Çarşamba 14:44
Beykoz Kavacık Nikah Salonu'nda İlk Nikahlar Kıyıldı

Kavacık Nikah Salonu’nun açılmasıyla ilçe sakinleri ulaşımı kolay bir noktada yer alan yeni bir salona kavuşmuş oldu.

Beykoz Belediyesi tarafından nikâhlanacak çiftler ve davetlilerin her türlü konforu düşünülerek özenle hazırlanan salonda ilk nikâhlar Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın tarafından kıyıldı.  

Hayatlarını birbirleriyle ikinci kez birleştiren Sevda Başakıncı ve Mehmet Civelek çiftinin nikâh akdini kıyarak heyecanlarına ortak olan Başkan Murat Aydın çifte bir ömür mutluluklar diledi. 

Başkan Aydın çifte ilk nikâha özel olarak çeşm-i bülbül hediye etti.

Başkan Murat Aydın: “Beykozluların Talebini Karşıladık”

Nikâh işleminin ardından yeni salonla ilgili bilgi veren Başkan Murat Aydın: “Beykozlu hemşerilerimizin ulaşımı kolay bir noktada nikâh salonu yapılmasıyla ilgili beklentileri vardı. Kavacık’ta yaptığımız yeni salonla bu talebe cevap vermiş olduk. İlçemiz coğrafi olarak oldukça büyük bir alana sahip, İstanbul’un en büyük ilçeleri arasında. Tek bir nikâh salonumuz vardı, ilçemizin güney yakasındaydı. Kuzey tarafına yakın olanlar artık Kavacık’ı tercih edebilir. Beykoz halkına bana hizmet yetkisini verdiği için teşekkür ediyor, yeni nikâh salonumuzun ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Beykoz Belediyesi yeni nikâh salonu nezih ortamıyla davetlilerden de tam not aldı.

484 Koltuk Kapasiteli

Modern ve şık bir konsepte sahip, toplam 3 bin 36 m2 kapalı alanda, 484 koltuk kapasiteli olarak hazırlanan yeni nikâh salonunda 1100 m2’lik geniş bir fuaye, 3 adet takı alanı, 4 gelin odası, 2 fotoğraf çekim stüdyosu yer alıyor.

Şehre yakın konumuyla çevre ilçeler tarafından da tercih edilmesi beklenen mekânda bulunan 3 katlı otopark da davetlilere ulaşım kolaylığı sağlıyor.    

Binada engelli vatandaşların erişimine uygun olarak asansörler ile mescitler ve şadırvan da hazırlandı.   

Başvurular Kavacık Nikâh Salonu’na

Beykoz’da evlenmek isteyen çiftlerin nikâh işlemleri için 17 Şubat 2021 tarihinden itibaren yeni nikâh salonuna başvurması gerekiyor.

Kanuni Kent Ormanı içindeki nikâh salonu ise çiftlerin tercihine göre hizmet vermeye devam edecek.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287