Beyoğlu’nda Park tartışması silahlı kavgaya dönüştü

İstanbul Beyoğlu’nda araç parkı yüzünden çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavganın yaşandığı sokaktaki hurdacı dükkanı sahibi, başına aldığı darbe sonucu yaralandı. Olay, güvenlik kameralarına yansıdı.Beyoğlu Tarlabaşı...

banner279
19 Kasım 2016 Cumartesi 14:23
Beyoğlu’nda Park tartışması silahlı kavgaya dönüştü

İstanbul Beyoğlu’nda araç parkı yüzünden çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavganın yaşandığı sokaktaki hurdacı dükkanı sahibi, başına aldığı darbe sonucu yaralandı. Olay, güvenlik kameralarına yansıdı.
Beyoğlu Tarlabaşı Bostan Mahallesi Şirket Sokak’ta birkaç gündür yaşanan gerilim bugün silahlı kavgaya dönüştü. İddiaya göre sokağa malzeme yüklemek için aracıyla giren gruba, hurdacı dükkanı sahibi olan Ramazan Özbek tepki gösterdi. Araç parkından çıkan tartışmalar her gün tekrarlanmaya başlayınca taraflar arasında kavga çıktı.
Sabah saatlerinde meydana gelen olayda sokağa malzeme almaya gelen 5 kişilik grup önce Ramazan Özbek’i darp etti. Özbek’e yardıma gelen yakınlarının da olaya karışması sonucu kavga büyüdü. 5 kişilik gruptan biri elindeki taşı yerde yatan Özbek’e fırlattı. Elinde silah olan bir diğer saldırgan ise çevreye rastgele ateş açtı. Özbek’in yakınları da kaçan grubun aracının camları demir sopalarla kırdı. Atılan taş nedeniyle başından yaralanan Ramazan Özbek, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Özbek’in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Kavga anı ise güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde Ramazan Özbek’le bir süre tartışan grup daha sonra saldırarak Ramazan Özbek’i önce darp ediyor. Taş atıp etrafa rastgele ateş eden grubun kaçarak olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.
Görgü tanıklarının ifadesine başvuran polisin olay hakkındaki soruşturması devam ediyor.
 

Son Güncelleme: 19.11.2016 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287