Büyükçekmece’li bisikletçiler şehitler için Çanakkale’ye pedal çeviriyor

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ıncı yılında Büyükçekmece’li bisikletçiler şehitler için Çanakkale’ye pedal çeviriyor.

banner279
12 Mart 2021 Cuma 12:21
Büyükçekmece’li bisikletçiler şehitler için Çanakkale’ye pedal çeviriyor

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106'ıncı yılında Büyükçekmece'li bisikletçiler şehitler için Çanakkale'ye pedal çeviriyor. Sporcuları uğurlayan Belediye Başkanı Hasan Akgün, "Büyükçekmeceli bisikletçiler, buradan Çanakkale Gelibolu yarımadasına pedal basmaya başlayacaklar. Kahraman dedelerimizi ziyaret edecekler, oradan alacaklar toprağı 18 Mart günü burada Çanakkale şehitleri anıtının önünde dökecekler" dedi.

Çanakkale deniz zaferinin 106'ıncı yılında bisikletçiler Büyükçekmece Belediyesi'nin her yıl düzenli olarak yaptığı “18 Mart Çanakkale Zafer Turu” etkinliği için Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine pedal basarak yola çıktılar. 40 kişiden oluşan ve Yaklaşık 300 kilometre gidecek olan sporcular, Gelibolu'dan toprak alıp Büyükçekmece'de bulunan Çanakkale 100'üncü yıl anıtının önüne bırakacaklar. Yola çıkacak olan bisikletçileri Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün uğurladı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287