Çekmeköy'de Poyraz Muhtarları Dİnledi

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 21 mahalle muhtarı ile düzenlediği rutin istişare toplantısında, mahallelerin ihtiyaçlarını onlardan dinledi

banner279
09 Şubat 2021 Salı 13:51
Çekmeköy'de Poyraz Muhtarları Dİnledi

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy’ün 21 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek ilçeye yapılacak yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu. Toplantıda mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında muhtarlar bilgilendirilirken, gerekli çalışmaların yapılması için gelen talep ve istekleri de ilgili birim müdürlerine iletildi.

Toplantıda selamlama konuşması yapan Başkan Poyraz “ Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. İlçemizdeki tüm kurumlarla koordineli şekilde çalışıp, birlik beraberlik içinde, insan ayırt etmeksizin eksikleri gidermek için tüm gayretimizle çalışmaya devam ediyoruz,” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287