DOWN SENDROMLU GENÇLERİN ÇAMLICA ANTEN KULE ZİYARETİ

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü vesilesi ile Tebessüm Kahvesi çalışanı 10 Down Sendromlu gencimizle birlikte Küçük Çamlıca Anten Kulesi’ni ziyaret etti.

banner279
25 Mart 2021 Perşembe 09:00
DOWN SENDROMLU GENÇLERİN ÇAMLICA ANTEN KULE ZİYARETİ

Pandemi süreci dolayısıyla evlerinde kalan gençlerimiz uzun bir aradan sonra bir araya gelerek Başkan Hilmi Türkmen ile buluştu. Anten Kule’nin 35. Seyir katına çıkarak İstanbul manzarasını izleyen gençlerin mutluluğu görülmeye değerdi.

“Yükseklik korkumuz yok” diyen gençler 369 metrelik yükseklikten Emrah’ın yazdığı şiir eşliğinde İstanbul’un eşsiz manzarasını seyretti. Başkan Hilmi Türkmen; Tebessüm Kahvesi, Çamlıca Camii ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü işaret ederek gençlere gösterdi.

Başkan Türkmen ve gençlere Küçük Çamlıca Anten Kulesi’nin Genel Müdürü Ahmet Selami Söğüt eşlik ederek Kule hakkında bilgiler verdi.

Keyifli bir ziyaret ile 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’ne dikkat çekmek isteyen Başkan Türkmen, sosyal medya hesaplarından güne dair, “Meleklerimize bugün bizden ne istediklerini sorduk, kuleye çıkalım dediler. Çamlıca Anten Kulesi bir daha bu kadar mutlu olur mu, bilmem.” diyerek paylaşımda bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287