Fenerbahçe-Galatasaray derbisi nedeniyle bu yollara dikkat

20 Kasım Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi nedeniyle İstanbul’da bazı noktalar trafiğe kapatılacak. Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe- Galatasaray derbisi öncesi trafiğe kapatılacak o yollar şöyle: D-100 güney...

banner279
19 Kasım 2016 Cumartesi 17:27
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi nedeniyle bu yollara dikkat

20 Kasım Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi nedeniyle İstanbul’da bazı noktalar trafiğe kapatılacak.
Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe- Galatasaray derbisi öncesi trafiğe kapatılacak o yollar şöyle: D-100 güney yol Boğaziçi Köprüsünden geliş, Üsküdar-Harem ayrımından itibaren Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’na kadar gelen güney bağlantı yolu, Recep Peker Caddesi (Yoğurtçu Parkı Caddesi kavşağından Bağdat Caddesi kavşağına kadar olan kısım), Bağdat Caddesi (Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stat arkası Taşköprü Caddesi D-100 bağlantı yolu katılımdan itibaren Kızıltoprak Recep Peker Caddesi kavşağına kadar olan kısım)
Kapanan yollara alternatif olarak kullanılabilecek yollar ise Fahrettin Kerim Gökay Caddesi (minibüs yolu), D-100 karayolu
 

Son Güncelleme: 19.11.2016 18:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287